barishan Üye

Mesaj Sayısı: 1 Yaş: 17 Nerden: İstanbuL / Ümraniye Yabancı Futbolcu: Cristiano Ronaldo Türk Futbolcu: Gökhan GönüL Uyarı:
 | Konu: Selam GençLik .. Salı Eyl. 01, 2009 12:16 pm | |
| Slm gençler ben barışhan
Kendime webmaster demek istemiyorum değilimde zaten.. Ama o yolda emin adımlarla ilerliyorum..
Tek sorunum grafikerliğimin olmaması.. C-Nergy kardeşim yardımcı olsada grafikerlikten çaktıığm yok 
Ama tüm script kurabiliyorum. Özellikle vBulletin, myBB, Wordpress, ve joomLa sistemlerinde ustayım.. Hemen hemen tüm gelişmelerinden haberim var.. Bu konuda sorcaklarınız varsa barishan__demir@hotmail.com ya da bu konu üzerinden sorabilirsiniz. Olarak vBulletin Tema Takımımız Var. RapciSeLo adlı eski hacker üzerinde genelde grafikleri o yapıyor ben ve diğerleri ise vBulletin script kodlamalar, şablonları yapıyoruz...
Neyse
Kendime gelince; Yaş:16 Okul:Çağrıbey Anadolu Lisesi
Site Hayırlı oLsun... |
|
C-NerGy Büyük aLtay!

Mesaj Sayısı: 811 Yaş: 18 Nerden: İzmir Yabancı Futbolcu: LioneL Messi Türk Futbolcu: Tuncay Şanlı Uyarı:
 | Konu: Geri: Selam GençLik .. Salı Eyl. 01, 2009 12:24 pm | |
| Hayatını yazmışsın ya barış  saoL hoşgeLdin  _________________ ROSSONERI SIAMO NOI |
|
BozUNtu VIP Uye

Mesaj Sayısı: 47 Yaş: 18 Nerden: İstanbul'dan Yabancı Futbolcu: Raul Türk Futbolcu: Tuncay Sanlı Uyarı:
 | Konu: Geri: Selam GençLik .. Salı Eyl. 01, 2009 10:00 pm | |
| Kalıcı olman dileğiyle, Hoş Geldin aramıza.. |
|