[_HiTMaN_] Üye

Mesaj Sayısı: 50 Nerden: Turkish Yabancı Futbolcu: T.Henry Türk Futbolcu: Hasan Saş Uyarı:
 | Konu: Profil alanlarında genel güncelleştirme. Ptsi Ara. 01, 2008 12:46 pm | |
| Selamlar,
Profil alanları genel olarak güncelleştirilmiştir.
Yenilikler: 1.İsim 5.Aktiflik 6.Güç 7.Deneyim
Sizlerde profilinize girerek belirtilen alanları doldurabilirsiniz.
İyi Günler, [_HiTMaN_] |
|
C-NerGy Büyük aLtay!

Mesaj Sayısı: 811 Yaş: 18 Nerden: İzmir Yabancı Futbolcu: LioneL Messi Türk Futbolcu: Tuncay Şanlı Uyarı:
 | Konu: Geri: Profil alanlarında genel güncelleştirme. Ptsi Ara. 01, 2008 7:38 pm | |
| güzeLLL ((: _________________ ROSSONERI SIAMO NOI |
|
ZapoTocny.. Üye

Mesaj Sayısı: 1 Yabancı Futbolcu: Zapotocny.. Türk Futbolcu: Serdar Özkan Uyarı:
 | Konu: Geri: Profil alanlarında genel güncelleştirme. Ptsi Ara. 01, 2008 7:46 pm | |
| Site muhtesem gercekten..Tebriklerrr |
|
<saLih> Üye

Mesaj Sayısı: 1 Yabancı Futbolcu: Kaka Türk Futbolcu: Arda tran Uyarı:
 | Konu: Geri: Profil alanlarında genel güncelleştirme. Ptsi Ara. 01, 2008 8:03 pm | |
| arkadasa katiliorum site super hep girerim  :D |
|
C-NerGy Büyük aLtay!

Mesaj Sayısı: 811 Yaş: 18 Nerden: İzmir Yabancı Futbolcu: LioneL Messi Türk Futbolcu: Tuncay Şanlı Uyarı:
 | Konu: Geri: Profil alanlarında genel güncelleştirme. Ptsi Ara. 01, 2008 8:06 pm | |
| TeşekkürLer arkadaşLar (: Hep bekLeriz... _________________ ROSSONERI SIAMO NOI |
|
JanJanL1 Moderatör

Mesaj Sayısı: 121 Yaş: 14 Yabancı Futbolcu: Bobo Türk Futbolcu: Semih Uyarı:
 | Konu: Geri: Profil alanlarında genel güncelleştirme. Ptsi Ara. 01, 2008 10:35 pm | |
| Cidden SÜPER Ben Bu Aralar Siteye Giremiyorum Daha Doğru Pc'yi Açamıyorum.Ama Hitman Gerçekten Adminliği SÜPER Kullanıyo.
Arkadaşlar Sizleride Hep Bekleriz!.. |
|